seekofsoul

By: s o u l s e e k e r

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jan-2009 15:15 Email | Share | | Bookmark
DESGN JAMBOREE ASEAN 2008

 
 
 
View all 12 photos...

I dont really know what the hell is it...haha.just a participant yet a photographer.enjoy baby...
dedicated to all of you... participant from malaysia , indonesia & thailand... hope to here from all of you soon about this program,photos and some moment to share in this photo blog......tq.nice to meet u all~

















p/s : more pictures uploading soon...


Sunday, 31-Aug-2008 08:13 Email | Share | | Bookmark
edisi MELAKA

.hell&mee
.beam&flora
.loceng&bell
View all 10 photos...

Sempena menyambut kemerdekaan kita ke 51 aku nak tunjuk la panorama time aku pergi academic trip ke melaka bandaraya bersejarah.Memang layan abes..lagi best sbb aku jalan kaki baru boleh btul2 explore tempat orang.Lagipun beca mahal skrang walapun x pakai mnyak.So menapak beramai-ramai la jawabnya..Walaupun academic trip,aku rasa trip ni da jadi macam honeymoon da..Sbb organizer trip ni kitaorang jugak..lecturer pun layan..tp objektif kitaorang ke sana tercapai...Di kesempatan ini aku nak thanks kat semua comitee members & lecturers sbb korang best & x komplen lebih2 kecuali nelly yang cedera..haha....Attack Malacca jom!!!

#1
.vintaj&moden

#2 .vintaj&pahlawan

#3
.urban&kotalama

#4 .burung

#5 .mereka

#6 .lampu

#7
.menara&azan

#8
.mereka

#9
.mataharisedih

#10 .ingat

#11 .laju

#12 .loceng

#13 .pentadbir

p/s: more pic uploading soon..tq


Saturday, 16-Aug-2008 12:31 Email | Share | | Bookmark
edisi PERAK

.gadisKACAMATA
Dah lama tidak di update page ini, maka dengan bermulanya cuti mid term aku boleh la aku layan balik fotopages ini.Edisi perak ni mngisahkan suasana time aku kat perak (tempat aku menuntut ilmu), pic tak berapa bnyak sebab tujuan aku ke sana untuk belajar.....HAHA.So,thanks to all viewer for your comment.Enjoy

#1
.akuCERMIN 1

#2
.akuCERMIN 2

#3
.senjaUITM 1

#4
.senjaUITM 2

#5
.senjaUITM 3

p/s:unediting accept #1 & #2


Friday, 13-Jun-2008 08:16 Email | Share | | Bookmark
visit indonesia 2008

gadis.beca.
lokasi kali ini kota jogjakarta....selama 4hari di sana byk tmpt best aku melawat..antaranya candi borubudor...mmng tinggalan sejarah yg boleh dikagumi dari segi architecturenya dan scupture2 dewa yg pelik2 melepak dgn en.buddha...sedikit kenangan aku upload dari sana...enjoy

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Thanks to all for ur cmmnts.....peace


Sunday, 1-Jun-2008 19:22 Email | Share | | Bookmark
ke rimba berpesta, ke padang bertempur

adrenalin kapal karam
entry kali ini mengisahkan tentang reunion kami...pesara beetle-wheeler sebuah kelab skuter yg x sberapa skuter dah...tp jiwa kami masih seperti dahulu OK...organizer en.angah(bkn nama sbnr) telah mengajak aku dan semua teman lama yg agk lama terpisah untuk buat aktiviti ini.antara aktiviti kali ini ke rimba bermandi manda dan ke padang untuk frenly bola sepak dgn geng jahat.lokasi kami d air terjun Jerantut,Pahang & padang Old Trafford Kuala Lipis,Pahang.....


#1

#2

#3

#4

#5


more pic at http://beetle-wheeler.fotopages.com


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net